Teknisk support

+47 41 61 51 06

Stort globalt samarbeid

Sandefjords firma har inngått global samarbeidsavtale med Unique Group en av verdens ledende leverandør av skips-offshore utstyrs.

Wågene Purifiner Technology AS har i mer enn 20 år produsert og solgt Purifiner olje rense utstyr til shipping, offshore og landbasert marked i hele verden og har levert mer en 3000 anlegg til shipping.

Wågene`s olje rense teknikk har fått en stor anerkjennelse  med kontinuerlig olje vedlikehold og sparer rederier for store utgifter til  olje. I tillegg vet man at 80% av alle havarier i et oljesystem skyldes forurenset olje av partikler og vann.

Purifiner renser oljen fri for partikler og fordamper bort alt vann også emulgert vann i oljen, og ved kontinuerlig bruk for lenger oljens levetid betydelig.

 

Unique Marine Group har over 500 ansatte på sine globale kontorer i  Europa, Midt Østen, Asia,

USA, Australia, India og sør Afrika.

De tilbyr et stort utvalg av utstyr og teknisk ekspertise på tvers av den globale shipping-, olje-og gass,

fornybar-, undervanns- og forsvarsindustrien.

Verden har vært vitne til et stadig voksende marked for grønn teknologi på alle områder, hvor kontinuerlig oljevedlikehold er et av fokus områdene. I tillegg vil verdens flåte gå mer og mer over til EAL- eller bio olje som øker kostnaden for rederiet da denne type olje er mye dyrere en vanlig mineral -og syntetisk olje. Det gjelder derfor å forlenge oljens levetid.

 

Unique  Group, som en del av denne distribusjonsavtale, vil huse et sentralt varelager på hvert kontinent, og levere Wågene`s oljerenseutstyr til maritime kunder over hele verden.

Selskapet  vil også opprettholde et etter markeds lager av filter element og reservedeler.

 

For Wågene betyr  salgs samarbeide med Unique Group en betydelig mulighet for større vekst i årene fremover. Den globale tilstedeværelsen til Unique Group på alle ledende lokasjoner gir Wågene bedre nærhet  til ulike markeder i verden, og for kunden en raskere forsyning fra en mer lokalt leverandør i hver del av verden.

For mer opplysninger kontakt Åge S. Wågene +47 91514497  age@waagene.no

Del på:

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet nedenfor så vil vi ta kontakt med deg innen 48 timer.

Kontaktinformasjon

+47 33 48 90 20
sales@waagene.no

Åpningstider

Mandag – Fredag: 08.00-17.00 
Lørdag – Søndag: Stengt

Adresse

Østerøyveien 36,
3236 Sandefjord