Om Wågene

Ing. Åge S. Wågene startet sitt teknisk firma i 1976 innenfor trykkluftsteknikk og arbeidet på landsbasis med salg og service av kompressorer og trykkluftsverktøy.

Firma representerte FF Luft AS Danmark og ABAC konsernet i Italia. I 1999 startet selskapet utvikling av et oljerenseanlegg spesielt for hydraulikk-og smørolje, og fra 2001 kom det ferdige produkt på markedet.

Selskapet fokuserte salget mot shipping i Norge de første år, men kom naturlig inn på det internasjonale markedet. Verdens shippingindustri oppdaget Wågenes konstruksjon for effektivt å holde oljen ren for partikler og vann i oljen. I 2011 ble trykkluftvirksomheten solgt ut av selskapet for å fokusere 100% på oljevedlikehold.

De senere år har også vedlikehold av diesel kommet på markedet. Selskapet skiftet i 2011 navn til Wågene Purifiner Technology AS.

Selskapet har satset på å bygge opp et agentnett mot shipping i hele verden og har levert mer en 3500 anlegg til verdensmarkedet – shipping, offshore og industri.

Noen av de største kundene er Carnival Cruises, verdens største cruise rederi og Bourbon Offshore France, et av verden største suply rederi.

Vi vil fortsette å gjøre historie.